Kolbászos krumplileves - SütökFőzök - Főzni mindenki tud! Receptek, sütés, főzés, konyhai tippek és sztorik...

Főzni mindenki tud! Receptek, sütés, főzés, konyhai tippek és sztorik...

Kolbászos krumplileves

A szakács: borianne
2022. január 5. (szerda)
Hozzászólások (0)

Hússal főzött leves receptek

Kolbászos krumplileves

Átlagos
Egyszerű
50 perc

Hozzávalók 4 főre

5 db közepes krumpli
25 dkg parasztkolbász
2 db nagy sárgarépa
1 db fehérrépa
2 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
3 kk fűszerpaprika
babérlevél
petrezselyem
só, bors
olaj

Recept elkészítése

Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, és a felkarikázott kolbászt.
Lehúzzuk a tűzről, rászórjuk a pirospaprikát és jól elkeverjük.
Hozzáadjuk a feldarabolt krumplit, répát, gyökeret, fokhagymát, babérlevelet. Felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk.
Közepes lánggal készre főzzük.
Tejfölös habarással sűríthetjük.

Hozzászólások (0)

Még nem írtak hozzászólást. Legyél te az első!

© sutokfozok.hu 2024