Indiai spenót - SütökFőzök - Főzni mindenki tud! Receptek, sütés, főzés, konyhai tippek és sztorik...

Főzni mindenki tud! Receptek, sütés, főzés, konyhai tippek és sztorik...

Indiai spenót

A szakács: Borianne
2022. január 16. (vasárnap)
Hozzászólások (0)
Vegetáriánus étel Vegán étel
Húsmentes receptek Zöldséges előételek

Indiai spenót

Olcsó
Egyszerű
40 perc

Hozzávalók 4 főre

50 dkg spenót
20 dkg krumpli
2 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
Só, bors
Őrölt köménymag
Olaj

Recept elkészítése

A megtisztított és felkockázott krumplit olajban kisütjük.
A felkockázott hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a feldarabolt spenótot. (ha mirelit a spenót kiengedjük, lecsöpögtetjük) A spenóthoz hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk köménymaggal. Dinszteljük, majd ha kész, belekeverjük a krumplit.

Hozzászólások (0)

Még nem írtak hozzászólást. Legyél te az első!

© sutokfozok.hu 2024