Csirkével töltött burgonya
A szakács: Borianne
2022. február 6. (vasárnap)
Hozzászólások (0)
Egytál étel receptek
Szárnyashúsos étel receptek
Átlagos
Egyszerű
40 perc
Hozzávalók 4 főre
20 dkg főtt csirke
1,5 dl tejföl
5 dkg majonéz
10dkg reszelt sajt
Só, bors
2 db paradicsom
1 gerezd fokhagyma
Recept elkészítése
A bugonyákat héjastól majdnem puhára főzzük. Meghámozzuk, belsejüket kivájjuk. A főtt csirkét felkockázzuk, hozzáadjuk a tejfölt , majonézt, a kockázott paradicsomot, reszelt sajtot. Sózzuk, borsozzuk. Megtöltjük a burgonyákat a húsos masszával, tepsibe tesszük. Kis olajat locsolunk rá és 200 fokon 20 percig sütjük.
Fokhagymás tejföllel kínáljuk.